dearhorses.blogg.se

2014-04-29
19:47:00

Vem är Scooby-Doo?

Haha. Kommer ni ens ihåg att jag skulle skriva ett inlägg om Scooby? Har helt glömt bort det. Så här kommer det (äntligen):
 
Scooby-Doo är en svettfux-färgad maxad C-ponny av den lite knubbigare sorten. Rasen är okänd... Han är född 1994, alltså fyller han 20 i år. Vi har ingen aning om när han är född, så jag och Samime kom på en födelsedag åt honom, 19:e september! Jag ochmin Samime fick honom när jag fyllde 4 år (9:e december), då var han tolv år. Vi har alltså haft honom i 7 och ett halvt år. 
Nu till personligheten! Scooby är väldigt matglad. Hans tempo kan variera mycket, ibland känns det som slowmotion och ibland taktar han. Det typiska är att det folk kommer ihåg av honom är den tjocka, lata ponnyn, men NEJNEJ! Jag har haft Scooby i 7 och ett halvt år, och NU kan jag säga att jag känner honom! Han är verkligen en speciell ponny. Han vill alltid vara mig till lags, även om gräset kanske distraherar honom ibland ;) Om vi tränar på något nytt, försöker han som en dåre, även om det blir fel. T.ex när vi började med sidepass, han fattade verkligen inte vad jag menade, så han backade, gick med benen kors och tvärs osv osv. Folk tror att de känner honom, men det gör de inte. Folk tror att Scooby är en sådan häst som aldrig skulle stegra, men gissa vad som hände härom veckan med Samime? Det går inte att lära känna Scooby-Doo på bara ett år, det tar tid. Scooby är verkligen mitt ALLT, ni kommer aldrig någonsin förstå hur mycket han betyder för mig. Han lärde mig rida, han gnäggar till och med när jag kommer till honom ibland. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på min älskade, underbara Scooy-Doo, allvarligt jag är tårögd just nu! Kärleken till denna fantastiska ponny kommer ni aldrig förstå, jag lovar.
 
 
 
 
Nu har ni fått veta mer om min älskade, som sagt, hur mycket ni än försöker så kommer ingen förstå min kärlek till honom
//Miya