dearhorses.blogg.se

2014-06-29
20:39:00

Hemma från HC

Nu är jag hemma från High Chaparral. 
 
Vi åkte kl 7:00 igår och var framme vid ca 10:00. Vi kollade på Pole Bending & gick runt på marknaden det första vi gjorde. Hittade en massa skoj som jag ville köpa och det är i dessa situationer man önskar att man hade pengar...
Vi kollade vidare på lite tävlingar innan vi gick in i "town" eller vad man kallar det. Där kollade vi på en western-show som var bra.
Inget speciellt; Det handlade om en stad oså kom det en gubbe som ville att sheriffen skulle gömma hans guld för att banditer försökte få tag på det. Sen kom banditerna och det hände lite "pang pang" och så sprang banditerna iväg :)
Typ så var det.
 
Sen åt vi pizza och efter det gick vi & köpte choklad. Vi åt det i tältet. Vid elva somnade vi för vi skulle ju orka andra dagen också.
 
Andra dagen kollade vi på Roping-tävlingarna. Tommy Arvidsson vann såklart Roper of the year (eller vad det nu heter xD). 
Roping-tävlingarna hölls i en annan "paddock" och speakern sa att man kunde sitta kvar och kolla hela tävlingen och sedan gå bort i lugn och ro bort till den andra paddocken där Barrel race-finalen skulle hållas, utan att missa Barrel race-finalen. Och det gjorde vi också. 
 
Och gissa vad?
 

När vi kom fram var det sista hit:et och det var den näst sista som körde. Så vi hade missat i princip hela finalen. Och Barrel race är min favoritgren på HC... 
 
Det var lite surt... 
 
Strax efter det åkte vi hem (vid 16:00 ungefär), och nu är jag hemma! Har varit det ett tag  :)
 
Kram